Jobba hos oss

Utbildningsledare VFX-artist

Tjänsten och arbetsuppgifterna

Xenter Yrkeshögskola söker dig som har erfarenhet av filmbranschen, är en van organisatör och rutinerad på att nätverka.

Som utbildningsledare ansvarar du för schemaläggning, studerandekontakt och att tillsammans med de studerande söka LIA-platser (Lärande i arbete). Tillsammans med ledningsgruppen jobbar du med uppföljning, utveckling av kursplaner och kvalitetssäkring samt rekryterar gästlärare från branschen.

Varje vår är du med och antar nya studerande tillsammans med lärare som undervisar på utbildningen.

I tjänsten kommer du även att:

  • kommunicera och marknadsföra utbildningen via olika kanaler såsom öppna hus, mässor, sociala medier med mera.
  • delta aktivt i kollegialt lärande kring pedagogik och didaktik
  • teknikinköp i samarbete med lärare och Xenters tekniker

VFX-artist har från och med hösten 2021 tre klasser. Varje studerande har tillgång till egen datorplats med professionella mjukvaror för produktion, Black Magic-kameror, grading station och TV-studio. Utbildningen sker på helfart och under 2,5 år. Utbildningen består även av en LIA-period, (Lärande i arbete), som pågår under 26 veckor i slutet av utbildningen. I ledningsgruppen sitter företag som Goodbye Kansas, Important looking Pirates, Filmlance, SWISS mfl.

På vår hemsida kan du läsa mer om utbildningen: VFX-artist

Vi erbjuder dig ett arbete med stor frihet att planera och leda dina utbildningar tillsammans med branschföretagen inom ramen för lag, förordning och ekonomiska ramar. Har du inte gått YH-förbundets utbildningsledarutbildning blir det första steget i din kompetensutvecklingsplan.

Du som medarbetare är det viktigaste vi har. Vi erbjuder därför utöver den individuella lönen – förmåner för ett hållbart arbetsliv. Läs mer här: Villkor och förmåner

Du arbetar nära din chef, trevliga kollegor samt det administrativa och tekniska stödet. Vi delar med oss av vårt kunnande och våra erfarenheter. Vi arbetar mot gemensamma mål och har högt i tak. Utbildningsledarrollen är komplex, så det är sällan en vecka är den andra lik.

Låter detta intressant? Då hoppas vi att du skickar in en ansökan snarast!

Du som söker till oss är självgående och strukturerad samt har vana att använda digitala arbetssätt såsom office-program, digitala mötesplattformar, läroplattformar och databaser. Du vet hur man bygger nätverk med branschföretag, samarbetar gärna och delar med dig av din kompetens till dina kollegor. Att ha god administrativ förmåga, ett lösningsorienterat fokus och ett professionellt bemötande är nödvändiga egenskaper i rollen som utbildningsledare.

Det är viktigt att du har förståelse för systematiskt kvalitetsarbete och den värdegrund som genomsyrar all vår verksamhet.

Krav
: Ett krav är att du har branschkunskap inom områden som film, spel- och VFX-bransch.
Meriterande: Det är meriterande om du har branschkunskap inom IT/programmering. Du får gärna ha gått YH-förbundets utbildningsledarutbildning.

Om oss

Xenter Yrkeshögskola, 25 min från T-centralen, är en av Stockholms största anordnare av YH-utbildning. Vi har för närvarande 12 olika YH-utbildningar, de flesta på plats i skolan, men även ett par på distans. På skolan arbetar 25 medarbetare i roller som utbildningsledare, lärare, administratörer tekniker mm.

Vi har också ett stort antal konsulter från branschen som kommer och föreläser eller sitter i våra utbildningars ledningsgrupper.

Tillsammans med branschföretagen är vårt gemensamma mål att ge varje studerande bästa tänkbara utbildning, så att de på alla sätt rustas för en framtid i den yrkesroll de vill nå. Vi jobbar med en gemensam värdegrund med tydliga mål med kvalité och pedagogik i fokus.

Botkyrka
är en kommun full av kontraster där storstadens förortsmiljö möter landsbygdens skogar, ängar, sjöar och havskust. I vår kommun talas ungefär 100 olika språk och här lever människor med bakgrund från världens alla hörn.

Vi är öppna, ansvarstagande, modiga och energiska och letar alltid efter nya kollegor som vill vara med och skapa framtidens Botkyrka. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats full av möjligheter där vi tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för en hållbar framtid.

Är du vår nästa kollega? Välkommen till kommunen som är långt ifrån lagom!


Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100
Ort: Tumba
Län: Stockholms län
Land: Sverige   
Kontakt: Anna Eriksson, 070-866 92 20, anna.eriksson@xenter.se
Ann Fagerell, 076-115 01 03, ann.fagerell@xenter.se
Publicerat: 2021-08-13
Sista ansökningsdag: 2021-09-19

Sök jobbet här >>

Läs mer: Xenter Yrkeshögskola

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på kartan här