Hoppa till huvudinnehåll

Tips om boende

Villaägarna – privatuthyrning i Tumba med omnejd

Xenter har skapat ett kontaktnät med privatpersoner i Tumba med omnejd som kan tänka sig att hyra ut ett rum, hus eller attefallshus till studerande på Xenter. För att ta del av kontaktuppgifter till dessa uthyrare gå förbi receptionen på Xenter eller skicka ett mail till info@xenter.se

Nedan tipsar vi också om lokala bostadsbolag som du kan höra dig för med.

AB Botkyrkabyggen

www.botkyrkabyggen.se 
Botkyrkabyggen har både studentlägenheter och ”vanliga” bostäder i hela Botkyrka. De har även något som kallas för ”kompis-bo” vilket innebär att kompisar kan dela på en större lägenhet med eget kontrakt på varsitt rum. 
"Kompis-bo" på Facebook

Tumba Centrumfastigheter

www.tumbacentrum.se 
Tumba Centrumfastigheter AB har ca 80 studentlägenheter i Tumba Centrum.

Riksten

www.riksten.se 
Riksten har studentbostäder i Tullinge, som ligger ca 7 – 8 km från Tumba.

Telgebostäder

www.telgebostader.se 
Telgebostäder har bostäder i bland annat Södertälje. Pendeltåget från Södertälje till Tumba tar ca 20 minuter. Följande områden i Södertälje ligger nära en pendeltågstation: Östertälje, Södertälje Södra, Södertälje Hamn, Saltskog och Södertälje Centrum. Från områden som Geneta, Blombacka, Bårstaberg, Ronna och Hovsjö tar det ca 15 minuter med buss till Södertälje station.

Huge Fastigheter AB

www.huge.se 
Huge Fastigheter har bostäder i Huddinge kommun. Pendeltåg från Huddinge Centrum och Flemingsberg till skolan tar ca 8-10 min.

Annonsera om bostad

www.mitti.se 
Tidningen ”Mitt i Botkyrka” är en gratistidning som varje vecka delas ut till alla hushåll i Botkyrka. Här kan man med fördel annonsera efter bostad, exempelvis om man vill hyra ett rum i en villa.