Möteslokaler

Hyr lokal för möten

Xenter Yrkeshögskola erbjuder möjlighet att hyra lokaler till möten. De lokaler vi erbjuder är lediga klassrum i Xenter-huset som i regel är utrustade med projektor och externt ljud. För närvarande är Nisellsalen inte bokningsbar på grund av renovering.

Lokaler kan även hyras på helger och kvällar. Xenter Yrkeshögskola har ingen personal på plats efter kontorstid vilket innebär att hyresgästen hämtar ut inpasseringskort på kontorstid och ansvarar själv för att lokalen återlämnas i fullgott skick. Hyresgästerna ansvarar också för att i god tid få information om hur tekniken i rummet fungerar då vi inte har någon teknisk support vid dessa tillfällen.

Hyresgästen står själv för dator och möblering i våra rum och att återställa rummen efter användandet. Om förtäring önskas vid mötestillfällen, se punkt nedan.

Hyr lokal för större sällskap
I Xenter-huset finns även en större entréhall som med fördel kan användas på kvällar och helger för olika typer av möten. Om hyresgästen önskar hjälp med möblering vid sådana möten kommer en avgift att tas ut för detta arbete. 

Förtäring vid möten
I Xenter-huset finns den familjeägda Restaurang Stinsen.

Vid möten och finns möjlighet att boka fika och/eller lunch och middag med mera.

Vill du planera ett möte med middag kan du i samråd med Restaurang Stinsen välja från ett stort antal tre-rätters menyer, julbord, bufféer eller själv komma med förslag.

All beställnings av förtäring bokas hos restaurangen medan all lokalbokning görs hos Xenter.

Se kontaktuppgifter nedan.

Bokning av lokal
E-post: info@xenter.se
Telefon : 08-530 623 70

Förtäring
E-post: restaurangstinsen@gmail.com 
Telefon: 073-955 11 50